Jak správně vybrat sázkové poradenství?

Správný výběr sázkového poradenství, respektive tipů na sázení, je zcela klíčový pro vaše budoucí úspěchy a také spokojenost. Pokud se při výběru tipů cítíte nejistí, poradíme vám několik zásad, podle kterých si můžete vybrat správně.

Zhodnocení (neboli návratnost investice - ROI)

Toto je základní, nikoliv však jediný ukazatel kvalitního sázkaře. Zhodnocení je udáváno v procentech a najdete ho ve statistikách každého ověřeného sázkového poradenství u nás. Přitom platí, že čím vyšší zhodnocení tipař má, tím kvalitnější je. Ale pozor! Zhodnocení vám o celkové úspěšnosti tipaře říká pouze polovinu informací. Stejně důležitý je také druhý bod:

Počet tipů

Stejně jako v případě zhodnocení platí, že čím více tipů tipař má, tím většího zisku s ním dosáhnete. Zisk se totiž počítá nejen ze zhodnocení, ale také z celkového počtu tipů a tedy i z celkového objemu peněz, které na tipy vsadíte.

Z tohoto důvodu se může stát, že vyšší zisky vám přinesou sázková poradenství s o něco nižším ROI - mají prostě více tipů, takže objem sázek rozdíl vyrovná. Jak vypočítat, zdali se vám sázkové poradenství vyplatí a jaký můžete očekávat zisk, jsme vám poradili v předchozím článku.

Podle sportu

Jestliže tíhnete k nějakému sportu a jestliže jste na nějaký sport odborník, měli byste sázkové poradenství rozhodně vybírat také podle toho, jakému sportu se věnuje. Pakliže máte rádi některý sport, bude vás sázení na něj mnohem více bavit a naplňovat.

A hlavně - pakliže se v nějakém sportu skutečně vyznáte, potom můžete od sázkového poradenství a jeho tipů zachytit některé detaily - například uvidíte, že sázkové poradenství vsadí proti Slavii. A jelikož vy Slavii sledujete, dojde vám, že to nejspíše udělal kvůli tomu, že v základní sestavě Slavie bude chybět několik klíčových hráčů. Díky těmto poznatkům pak k sázkovému poradenství můžete získat důvěru a následně se vám bude sázet mnohem lépe.

Tipy by vám měly vydělávat, ale také by vás měly bavit.

Podle sázkové kanceláře

Pakliže sázením na sport chcete vydělávat, měli byste využívat co nejvíce sázkových kanceláří. Čím více sázkovek máte, tím větší pravděpodobnost, že chytnete slušné kurzy (a že si vsadíte se ziskem).

Nicméně pokud chcete sázet pouze v jedné nebo dvou sázkových kancelářích, určitě byste se před nákupem sázkového poradenství měli ujistit, zdali se tato sázková kancelář v jeho nabídce tipů objevuje.

Ověřené tipy jsou základ

Při výběru tipů byste kromě základních statistik, sportů a sázkových kanceláří měli brát v potaz také věrohodnost sázkového poradenství. V případě, že se vám někdo prezentuje parádními statistikami, ale přitom nemá tipy ověřené, rozhodně byste měli vzít zpátečku. Na trhu s tipy na sázení ve velkém operují podvodníci a právě skvělé statistiky (převratné, až nereálné ROI či úspěšnost tipů) je jejich hlavní trik. Mějte to vždycky na paměti a raději vybírejte vždy z ověřených sázkových poradenství a zbytečně neriskujte.

Vyzkoušejte si tipy zdarma

Ještě nejste připraveni na nákup tipů našich sázkových poradenství? Nevadí! Připojte se k našemu Telegram kanálu a získejte malou ochutnávku tipů zdarma.

Tipy zdarma na našem kanálu jsou koncipovány tak, aby vám v dlouhodobém horizontu přinášely zhodnocení přibližně 7%. To sice není nic převratného, ale na tomto vzorku si můžete zcela bezplatně vyzkoušet, že to funguje. A pak se třeba rozhodnout přejít o třídu až dvě výše - k našim placeným sázkovým poradenstvím a k zhodnocení až 27%.