Nejlepší sázková poradenství - září 2024

Sázková poradenství na WinningTipsters.cz se vám neustále snaží přinášet ty nejlepší tipy na sázení, ale je jasné, že v rámci jednotlivých měsíců může dojít k výkyvům - ať už v pozitivním či negativní smyslu. Pokud tedy chcete sledovat sázková poradenství podle aktuální formy, pojďte se s námi podívat na tipaře, kterým se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo.

TOP 3 sázková poradenství za září 2024:

  1. Big Boss
  2. Betting.girl
  3. Ace Mentora

Big Boss

Sázkové poradenství Big Boss si u nás na stránkách a vlastně i ve světě jede vlastní ligu a potvrzuje to i statistikami za září 2024. V tomto měsíci Big Boss dosáhl parádního zhodnocení 23% a zisku neuvěřitelných 329.800 Kč (při sázce 10.000 Kč / tiket). To vše v sázkách pouze na velké trhy - tedy žádné sázky na karty, rohy, nebo třeba na pink pong!

Betting.girl

Více jak 10 let prověřená tipařka na mnoha sázkových verifikačních serverech jede ve svém zavedeném standardu - zhodnocení 20% a celkem 361.900 Kč zisku. A opět musíme dodat, že to vše dosáhla především na velkých trzích. Žádné sázky na počet karet ve fotbale, nebo počet vyloučení v hokeji.

Ace Mentora

Náš tenisový tipař se nenechá zahanbit a ukazuje své růžky. V září se mu povedlo dosáhnout zhodnocení 12% a zisku 112.100 Kč, to vše pouze v rámci 91 podaných tipů. Ace Mentora má za sebou avizovanou pauzu, kdy podával menší počet tipů, ale nyní se vrací zpět v plné síle. Díky tomu se můžete těšit na ještě více tipů od skutečného profi tenisového nadšence.

Chcete-li být informováni o aktuálních výkonech našich tipařů, přidejte se na naše sociální sítě!