Přinášíme ještě více tipů zdarma a to včetně průběžných statistik!

Naše tipy zdarma na sázení, které mají mnohem lepší výsledky, než placené tipy většiny sázkových poradenství (kdy většina jsou nepoctivé subjekty) na českém trhu, dostávají jednu závratnou novinku! Jedná se o aktuální statistiky.

Aktuální statistiky k tipům zdarma najdete přímo na hlavní stránce Winning Tipsters, pod tipařem s názvem „Top Tips". Statistiky jsou pravidelně (automaticky) aktualizovány po každém odehraném zápase, takže vždycky přesně víte, na čem jste (a jestli váš tiket vyhrál/prohrál).

Statistiky tipů zdarma fungují stejně jako statistiky u placených sázkových poradenství na našem webu. Vidíte výsledky tipů zdarma podle měsíců a všechny statistiky si můžete také rozkliknout a prohlédnout si výsledky tip po tipu. V horní části tipů zdarma pak vidíte také úspěšnost tipů, počet výher a proher a průměrný podávaný kurz.

Všechny statistiky tipů zdarma jsou veřejně přístupné.

Snižování kurzů, snižování variance (výkyvů)

Právě průměrný podávaný kurz u našich tipů zdarma však bude postupně klesat a to z toho důvodu, že jsme se v tomto kanálu rozhodli prezentovat pouze tipy s nižším kurzem. Tipy s nižším kurzem nám umožní potlačit varianci, která může být vzhledem k nižší očekávané návratnosti (cca 7–8%) o něco vyšší, než u placených sázkařů.

Čas běží, přidejte se, dokud můžete!

K tipům zdarma od Winning Tipsters se můžete až do odvolání přihlásit i vy. Následně plánujeme skupinu omezit pouze pro pozvané sázkaře. Pokud tedy chcete mít prémiový produkt (na poměry českých prodejců tipů) zcela zdarma, neváhejte se přihlásit teď hned.

K tipům zdarma se můžete přihlásit přes banner níže. Pakliže chcete získávat pravidelné novinky za našeho webu, doporučujeme vám odebírat také newsletter. Přihlásíte se k němu skrze banner níže.

Nevíte-li si rady s registrací do našeho Telegram kanálu, neváhejte kontaktovat naši zákaznickou podporu.