Tiket aréna Tipsport - staňte se součástí komunity sázkařů

Sázková kancelář Tipsport nabízí kromě výhodných kurzů také jednu z největších komunit sázkařů na české scéně. S jejími členy se jednoduše spojíte přes službu nazvanou Tiket Aréna. Jejím prostřednictvím můžete sdílet své sázkařské pokusy i úspěchy s ostatními a inspirovat se ostřílenými sázkaři. Jak Tiket Aréna funguje a jak se můžete stát její součástí?

Co je to Tiket aréna a jak funguje?

Tiket aréna je místo, kde mezi sebou mohou sázkaři sdílet své vsazené tikety. Cílem je nabídnout ostatním uživatelům inspiraci pro jejich vlastní sázky. V aréně najdete jak již vyhodnocené tikety, tak i ty rozehrané.

Po rozkliknutí jednoho z nich si můžete prohlédnout kompletní seznam vsazených příležitostí, včetně kurzů, a případně si identický tiket vytvořit. Kromě toho Tipsport pravidelně sestavuje žebříčky úspěšných i méně šťastných sázkařů. Jednoduše se tak můžete zapojit do komunity a přiučit se od zkušenějších.

Jak přidat tiket do Tiket arény?

Pokud se chcete do Tiket arény zapojit, stačí zde sdílet svůj tiket. Postup je jednoduchý a zvládne ho opravdu každý:

  1. Přihlaste se do svého herního účtu.
  2. Sestavte si svůj tiket.
  3. Zvolte částku a tiket odešlete.
  4. V náhledu tiketu klikněte na tlačítko „POSLAT DO ARÉNY".

Tiket se okamžitě objeví v aréně, kde ho uvidí všichni ostatní uživatelé. Mějte však na paměti, že sdílením dáváte souhlas k jeho šíření a kopírování. Pokud s tím máte problém, raději tiket nesdílejte. Již přidaný tiket totiž nejde z arény odstranit.

Proč využívat Tiket arénu?

Tiket arénu si oblíbí jak začínající, tak i vysloužilí sázkaři. Právě ti ocení velikost komunity a její velký dosah. V průběhu času se můžete stát i uznávaným analytikem či sázkařem. Ve zkratce se tedy jedná o skvělé místo pro budování vašeho renomé ve světě sázek.

Jako nováčci tu najdete spoustu inspirace a cenné know-how - k tomu můžete využít i naše tipy poskytované v rámci sázkového poradenství. Zapojit se můžete také do Tipsport fóra, kde máte možnost komunikovat se všemi registrovanými uživateli. Přispívat do něj můžete i přes mobilní aplikaci Tipsport.

Tipsport Tiket aréna ve spojení s diskuzním fórem nabízí vynikající zdroj inspirace a cenných informací jak pro nováčky, tak i profesionály. Díky sdílení a interakci s komunitou hravě zlepšíte své sázkařské dovednosti a znalosti. Kromě toho se zde můžete postupně vypracovat v uznávaného sázkaře či analytika.