Zaplacené zápasy - největší lež podvodníků

Každého tipaře láká vidina snadného, rychlého výdělku a to je živná půda pro hromadu podvodníků. Krmí nás různými nesmysly a spoléhají na to, že tahle vidina nás zcela zaslepí. A nakonec na tom jsou dobře pouze sami podvodníci. Nebuďte příliš důvěřiví a seznamte se s nejběžnějšími praktikami nepoctivých sázkových poradenství. Jedině tak budete napříště připraveni všem těmto podvodům čelit!

Zaplacené zápasy jsou nejstarší a nejúspěšnější podvodnou technikou nepoctivých sázkových poradenství, i když v dnešní době už nedávají moc smysl.

Máme tip z ověřeného zdroje, je to tutovka

Většina podvodníků se snaží prezentovat tak, že sázení s nimi je tutovka, že nemůžete prohrát (a díky tomu se pak za tiket nebojí vyžádat si několik tisíc korun). Většina z nich pak tuhle pózu zaobalí do tajemných schůzek a telefonátů se svými „velmi kvalitními zdroji". Vypadá to, jako by měli kontakty a informace, k nimž se nikdo jiný nedostane.

Někteří podvodníci toto dovádějí až k absurdnosti tím, že vám poskytují (a nebo vám naznačují, že vám poskytují) prodané zápasy.

Vždycky to vypadá krásně, ale teď se nad tím chvíli zamyslete. Kdybyste měli jisté zápasy, prodávali byste je dalším lidem? Riskovali byste, že vám tenhle bezchybný zdroj peněz kvůli neopatrnosti některého z odběratelů prostě jednou vyschne? Věříme, že ne.

Kamikadze tikety

Úplně nejhorší přitom je, že podvodníci tyhle hlouposti klidně tvrdí i o Kamikadze tiketech, na kterých jsou třeba 4 tipy najednou. Kdyby měli dostát svým slibům, potom by měli mít podplacené všechny zápasy na tiketu, což je nebetyčná hloupost.

Umíte si představit, na kolik by to je, nebo ty jejich „kvalitní zdroje" vlastně přišlo? Tak počítejte. Na tiketu máte 4 zápasy. I kdyby se jednalo o tenis, tak jsou to minimálně 4 různí lidé k podplacení... A co potom, když se na tiketu objeví tipy na fotbal? Pouze na rozhodčího se spoléhat nelze...

Sázkařská mafie, AI a pokročilé technologie

Kdysi dávno byly sázkové podvody na denním pořádku. A víte proč? Sázkovky neměly tolik nástrojů, kterými by tyhle podvody mohly odhalit. Jenže doba se výrazně změnila.

S moderními technologiemi a AI sázkovky mohou snadno hledat neobvyklé vzorce chování a podezřelé sázky. Díky internetu a vysokým přenosovým rychlostem je pak mohou ještě snadněji sdílet s ostatními sázkovými kancelářemi. A tudíž odhalení „podplacených" nebo „prodaných zápasů" je neskutečně jednoduché.

Z toho důvodu jsou podplacené zápasy na ústupu. Ano, ještě i v dnešní době se stane, že policie nějaký ten sázkový podvod odhalí. Ale protože za tyhle věci lidem hrozí vysoké postihy, tak se od nich podvodníci pomalu odvracejí. Jsou jiné, mnohem snadnější příležitosti (například kryptoměny atd.).

Mafie se s vámi o prodané zápasy nepodělí. Tím si můžete být jistí.

Sázení na prodané zápasy je trestné

Pokud už navíc mafie na sázkových podvodech pracuje, je mnohem obezřetnější. A tím pádem vaše šance na to, že byste se mohli dostat ke skutečně podplacenému zápasu, klesá někam k 0. Jo a abychom nezapomněli, pak jsou tu ještě možné postihy.

V případě, že podáte tip ze svého účtu, ve své sázkovce a tato sázkovka odhalí, že tip byl podezřelý (a zápas zmanipulovaný), zcela jistě informace o vás a vaši sázce předá policii. A ta po vás pak bude chtít, abyste tuto sázku vysvětlili. Ano, do takové situace byste se skutečně dostali, kdybyste vsadili na podplacený zápas. Ale nebojte se. Na Telegramu, Facebooku a na dalších kanálech vám podplacené zápasy naštěstí vždycky prodají pouze podvodníci.

Takže nakonec to vůbec nejhorší, co se vám může stát, bude, že skončíte (opět) na mizině. Přijde vám, že i to je hrozné? Potom se nenechte zlákat falešnými sliby, řiďte se našimi radami a sázejte pouze s verifikovanými sázkovými poradenstvími.

Co vám podvodníci budou tvrdit?

  • Je to tutovka
  • Tenhle tip nemůže prohrát (ale přitom na něm jsou 4 sázkové příležitosti a má kurz 20+)
  • Tohle je z ověřeného zdroje
  • Jsme jednička na trhu (ale ani vy jste je doposud neznali)
  • Dorazily mi exkluzivní kurzy od velmi kvalitního zdroje
  • Tiket pouze pro omezený počet lidí, ale i když si napíšete za XY hodin, tak vám ho stejně vždycky prodají (to je panečku štěstí)