Praktiky podvodníků: Prezentují se luxusem, nikoliv statistikami

Sázkoví podvodníci se na sociálních sítích prezentují záplavou peněz a luxusu - drahými auty, luxusními dovolenými a sexy děvčaty, která je obletují, aniž by to sami žádali. Přesně tak, jak by se skutečně ziskoví sázkaři nikdy neprezentovali (a nebo pouze částečně). V tomto díle našeho seriálu „Nenech se podvést" lehce rozvedeme dříve prezentovanou praktiku podvodníků v sázení - prezentaci luxusního života.

Jak se prezentují úspěšní lidé ve svém oboru?

Jiří Procházka, David Pastrňák, Tomáš Souček, Ester Ledecká a další sportovní hvězdy se na sociálních sítích prezentují svými výsledky, spíše než luxusem. Ano, luxus z těchto fotografií pochopitelně také prosakuje, protože tyto hvězdy prostě žijí luxusním životem, ale není to hlavním bodem.

Za všemi profily úspěšných lidí je nějaký příběh. A hlavně ukázka toho, co vlastně dělají a jak to dělají - tzn. vidíte tam nová ocenění, kariérní změny, informace o tréninku, nebo o rodině. Žádný z úspěšných lidí vám na sociálních sítích nebude cpát peníze.

Podvodníci a jejich prezentace na sociálních sítích vypadá nějak takto:

Jak by měl v tomto směru vypadat profil úspěšného sázkaře?

Úspěšný sázkař se v tomto světle celkem přirozeně prezentuje statistikami a úspěchy v sázení. Dává vám pravidelné informace o svých výsledcích, nechává vás nahlédnout za oponu běžné dění - tedy kde dával rozhovory, jaké další aktivity se ho týkají. Někteří z nich vám ukáží třeba i střípek ze svého běžného života, ze svého obyčejného dne (ať už pracovního, nebo nepracovního).

Tyto fotky a příběhy jsou přitom vždycky autentické, aktuální a mění se v průběhu měsíce nebo i roku stejně, jako se mění tipařova vlastní situace. Ale vždycky, opravdu vždycky za tím budete cítit příběh. A hlavně budete vědět, na čem jste.

Naprosto nepopulární informace - mám za sebou ztrátový měsíc

Skutečně ziskový sázkař vám pravidelně ukáže své statistiky a to i ve chvíli, kdy se mu zrovna nedaří. Přijít a říct, v minulém měsíci jsem skončil v minusu, samozřejmě není populární a lidé to nechtějí slyšet, ale tohle k sázení patří a pokud to někde uvidíte, můžete si být jistí, že na 70% jste narazili na skutečně úspěšného sázkaře. A to z toho důvodu, že i mírné propady v ziscích se prostě dějí, a že tento daný člověk se nesnaží nic šmelit - je průkazný za každých okolností.

Naopak podvodník vám bude nutit, že je ziskový za každých okolností - ať venku svítí slunce, ať prší, ať hráči hrají jako lemry a podávají naprosto neočekávané výkony, ať bude ležet v kómatu v nemocnici - on je prostě tak DOBRÝ, že prohry se ho NETÝKAJÍ. On přesně ví, co se stane na hřišti, protože má věšteckou kouli. Jeho nic a nikdo nepřekvapí. A tady se vracíme zpět k nereálným slibům a k prodeji snu, který je ve skutečnosti pouhou iluzí a klamem.

Exkluzivně z JIP:

Pokud vás život tento fakt ještě nenaučil, potom si pamatujte - to co vypadá příliš dobře, ve skutečně příliš dobré je. A tím příliš dobrým myslíme nereálné sliby, nebo lépe řečeno lži a podvody.

Pakliže si nechcete lhát do kapsy a rádi byste pracovali s reálnými výsledky a umírněnými očekáváními, přidejte se k Winning Tispters. Jedná se o verifikační platformu, která vám nemaže med kolem pusy, ale skutečně se snaží, abyste vydělávali.