Program na automatické sázení (a proč nemůže fungovat)

Nepoctivá sázková poradenství využívají nejrůznější techniky k oklamání lidí. Většina z nich (například přehlídka luxusu) cílí primárně na získání důvěryhodnosti, některé však cílí také na dosahování ještě větších zisků. Program na automatické sázení patří právě do tohoto ranku. V tomto díle našeho pravidelného seriálu „Nenech se podvést" si řekneme, co to program na automatické sázení je, proč ho podvodníci nabízejí a z jakého důvodu nikdy nemůže fungovat.

Jak funguje program na automatické sázení?

Myšlenka za programem na automatické sázení je velmi prostá. Sázkové poradenství vám nabídne, abyste mu poslali peníze na sázení, že za vás bude sázet. Vám by tím měla odpadnout starost s podáváním tipů, ba co více, měli byste díky tomu stíhat podávat všechny tipy a dosahovat tak ještě vyšších zisků. A sázkové poradenství vám jednou za čas vyplatí vyhrané peníze. Za tento program se samozřejmě platí. A to mnohem více, než za klasický nákup tipů. A drtivá většina sázkařů přitom přijde navíc ještě o všechny své peníze na sázení (které sázkovému poradenství poslali).

Situace ziskových sázkařů v Čechách a v zahraničí

Teď se spolu chvíli zamyslíme. Pakliže se jednou stanete ziskovým sázkařem, každá česká sázková kancelář vás zablokuje. A to samé se stane v zahraničních sázkovkách, vyjma sázkové kanceláře Pinnacle a několika málo burz sázek (například Betfair, Matchbook atd.).

Riskovat, že jako ziskový sázkař vsadíte value bet v zahraniční sázkovce bez české licence, určitě nebudete, protože v případě problémů nemáte odvolání. A protože vás tam zaříznou stejně, jako by vás zařízli v české sázkovce (a dost možná ještě mnohem dříve, protože se za toto rozhodnutí nemusí zpovídat úřadům).

A když se rozhodnete sázet v sázkovce Pinnacle a na burze sázek, které jsou legitimní a kde se nemusíte bát o výplaty peněz, ani o nepřijetí sázky, nastávají další problémy.

Klikni sem a za mírný poplatek můžeš sledovat, jak se tvoje investice do sázení rozplývá jako pára nad hrncem.

Návratnost při sázení na Pinnacle výrazně klesá

Pinnacle je sázková kancelář, která má nejpřesnější kurzy. Podle této sázkové kanceláře ostatní sázkovky své kurzy korigují. Tato sázková kancelář z logiky věci vypisuje mnohem méně sázkových příležitostí, a vypsané kurzy nenabízejí takovou příležitost pro zhodnocení. Takže sázkař, který na českých sázkovkách dosahuje zhodnocení 15%, na Pinnacle dosáhne stěží 9%.

Z České republiky Pinnacle sázkaře navíc nepřijímá, takže pro tyto účely musíte využít služby tzv. „sázkového brokera". A to znamená, že budete platit poplatky za převody i výběry. Poplatky za převod peněz by člověk navíc platil i v případě, že by měl na Pinnacle přímý přístup například díky jiné poloze svého podnikání. Z 9% návratnosti se vám rázem může stát třeba pouhých 7%.

Nyní bychom měli započíst daně, které podvodník bude muset zaplatit, protože tak velký objem peněz před Finančním úřadem prostě neututlá. Ze 7% návratnosti se může stát třeba jen 4–5%.

Jen tak mimochodem, sázkoví brokeři sídlí většinou někde v Asii a jejich službám obecně nemusíte věřit, minimálně na to, abyste jim poslali cizí peníze.

Vaše investice do programu automatického sázení tipů se dříve nebo později rozsype jako řada dominových kostek. Vyhraje pouze podvodník.

Limity na Pinnacle a nabídka na burzách sázek

Pinnacle a především potom burzy sázek mají nastavené limity pro všechny trhy. Na některé trhy můžete vsadit více, na některé však podstatně méně. A tak se i soukromé osobě často stane, že si nemůže vsadit tolik, kolik by bylo potřeba. Některé trhy mají limity například 200 dolarů. A někdy se na burze sázek stane (docela často), že nedáte včas nabídku a nebo že poptávka je taková, že na váš value bet prostě nepřijde řada. Takže máte smůlu, žádnou sázku jste nepodali a tudíž ani nic nevyhráli. A pak samozřejmě ani nemáte šanci sázkařům něco vyplatit.

Těžko si člověk může představit, že v této situaci se sázkovému poradenství služba vyplatí. Leda by sázkové poradenství mělo podvodné úmysly, což skutečně má. Věřte nám.

Jak podvodníci pracují s automatickým sázením peněz?

Je to snadné. Podvodník vás zkasíruje o peníze a sám s nimi vůbec nesází. Pouze si na to hraje. Na konci měsíce vám potom jednou či dvakrát pošle nějakou výplatu (spíše ne), pak vás ale zařízne s tím, že přišla negativní variance. A zbydou mu vaše poplatky a ještě navíc peníze, které jste mu poslali na sázení (nebo alespoň část peněz). Toto je velmi dobře známá praktika, která se používá i v crypto investování.

Program na automatické sázení je skvělá investice - ne pro vás, ale pro podvodníka.

Program na automatické sázení - závěr

Automatické sázení v nabídce sázkových poradenství je jedním z největších výstražných signálů pro všechny zákazníky. Pokud sázkové poradenství je skutečně ziskové, nemá šanci vsadit v jakékoliv soft sázkovce. A na Pinnacle a na burzách sázek narazí na limity a další obstrukce.

Pokud tedy podvodník tvrdí, že za vás vsadí na Tipsportu, potom vám tímto programem v podstatě říká, že není ziskový. Kdyby byl, tak by ho už dávno odhalili. A to zvlášť v případě, že kvůli „Programu na automatické sázení" sází ještě více peněz, než je normální.

Pokud vám podvodník tvrdí, že za vás vsadí na zahraničních sázkovkách, tak se jedná opět o sprostou lež. Tato služba by totiž byla natolik drahá a nestabilní, že by ji žádný solidní člověk nemohl nabídnout.

Z toho plyne, že program na automatické sázení byl vymyšlený proto, aby podvodníci navýšili svůj profit. Je to zdaleka největší sprosťárna a z pohledu českých úřadů se může jednat o nelegální počin. Pakliže o peníze u sázkového podvodníka tímto způsobem přijdete, neváhejte se obrátit na policii. I v případě hodně neprůstřelných podmínek užití totiž existují cesty, jak to řešit. Nenechte se zastrašit. Věřte nám. Jakmile se začnete bránit, podvodník většinou ustoupí a peníze vám vydá (protože je do sázení ani nedal a má je na svém účtu).

Pozn.: Pakliže máte negativní zkušenost s některým ze sázkových poradenství, které využívalo program na automatické sázení, podělte se o ní. Napište nám, poradíme vám, případně vás zkontaktujeme s některými dalšími postiženými klienty.