Nenech se podvést - Kamikadze tikety, 7777 tikety a podobné "chuťovčičky"

Klasik by nejspíše pravil: Rozmohl se nám tu takový nešvar. Říká se mu „Kamikadze tikety", „7777" tikety a nebo dokonce „Tutovky s kurzem 10+, 20+, 50+". Ano, tohle nabízí většina sázkových poradenství a vy už asi tušíte správně. Pokud v nabídce nějakého tipaře takové tikety uvidíte, rychle utečte.

Co vám budou tvrdit podvodníci? Vyšly nám tikety 20+, 50+, 100+ a to dokonce opakovaně!

Podvodníci se koupou v penězích a zlatě, prezentují se luxusem spíše než statistikami, prodávají zaplacené zápasy a hlavně: U podvodníků vycházejí tikety 20+, 50+ nebo dokonce 100+ zcela běžně, jako by to byl jejich denní chléb. V podstatě už nemusíte sázet běžné tikety s nízkými kurzy, protože oni mají tikety s téměř 100% úspěšností a s vysokými kurzy. Stačí tak vždycky jenom podat tiket a pak si nezapomenout vybrat své peníze - desítky a stovky tisíc korun.

Podvodná sázková poradenství se vám samozřejmě snaží vnutit myšlenku, že oni Kamikadze tikety trefují jako na běžícím pásu. V podstatě každý den se u nich bude blyštit nějaký výherní Kamikadze tiket, o který jste pochopitelně svojí vinou přišli, a v podstatě každý den vám nabídnou novou příležitost na to, abyste svou chybu rychle napravili a mohli změnit celý svůj život.

Tohle vše se navíc často snaží zabalit do takových těch důležitých slov, jako „náš tajný zdroj" nebo máme tady „potvrzenou jistou sázku" a „tajnou informaci" a podobných žvástů. Asi cítíte tu ironii, ale pojďte se nad tím zamyslet. Opravdu by lidé, kteří dokážou trefovat takové tikety jako na běžícím pásu potřebovali běhat po sociálních sítích a své tikety prodávat? A opravdu by sázkové kanceláře, kdyby to takhle skutečně fungovalo, ještě pořád fungovaly? Nejspíš ne, musely by zavřít, protože by jim dávno došly peníze.

Kdyby podvodná sázková poradenství mluvila pravdu, všechny sázkové kanceláře na světě by dávno musely zavřít. Neměly by peníze na vyplácení výher.

Proč jsou Kamikadze tikety nebezpečné?

Kamikadze tikety už ze své podstaty porušují jednu ze základních podmínek každého ziskového sázkaře - zbytečně hazardují se vsazenými penězi. Praxe je taková, že čím více tipů na tiketu je, tím větší pravděpodobnost, že tiket nevyjde. A to i přestože podvodníci vám budou tvrdit něco jiného.

  • Tiket s kurzem 10+ má pouze 10% šanci na výhru. Takový tiket vyjde pouze v 1 z 10 případů (v průměru).
  • Tiket s kurzem 20+ má pouze 5% šanci na výhru. Takový tiket vyjde pouze v 1 z 20 případů (v průměru).
  • Tiket s kurzem 50+ má pouze 2% šanci na výhru. Takový tiket vyjde pouze v 1 z 50 případů (v průměru).

Pozn.: Pravděpodobnost výhry na tiketech se může zvyšovat společně s tím, když na jeden tiket dáte samé kurzy s hodnotou (hodnota se v takovém případě násobí). Ani se skvělými value bety však pravděpodobnost nedokážete snížit na takovou úroveň, aby se vám tyhle extra dlouhé tikety vyplatilo sázet (a už vůbec ne, abyste za ně museli platit peníze).

Podvodná sázková poradenství vám sice budou tvrdit něco jiného, ale jedná se pouhou lež. Schválně si to párkrát zkuste a sami uvidíte. Ale pozor, peníze do tiketů investované byste lépe užili, kdybyste si je sami vsadili na zcela náhodný tiket (nebo se inspirovali tiketem v Tiket Aréně Tipsportu a podobně).

Podvodníci se rádi tváří, jako by jim tipy na tikety posílali přímo vyšší síly z nebes.

Cashout u 7777 tiketů

Úplně nejhorší jsou potom taková sázková poradenství, která vám vedle Kamikadze tiketu ještě radí, kdy máte ten Kamikadze tiket cashoutovat. Jako by měli věšteckou kouli a věděli, co se stane v následujících hodinách. Cashout je přitom jednou z nejhorších věcí, kterou sázkař může udělat. A to z toho důvodu, že na sobě má nasazenou marži. V případě Kamikadze tiketu, který navíc cashoutujete, tak zaplatíte skrytý poplatek jednak za samotnou sázku a pak podruhé, jakmile tiket vyberete.

Výška poplatku za cashout navíc bude odpovídat aktuálním šancím na trhu. Pokud se tedy pravděpodobnost na výhru některého týmu sníží, potom se sníží i celková suma peněz, kterou s cashoutem vyberete. To znamená, že nad sázkovkou tímto způsobem nikdy nemůžete vyhrát. Pokud jste vsadili výhodně (s hodnotou), potom se o tuto hodnotu cashoutem připravujete. A pokud ne, potom jdete do ještě většího záporu, než byste šli bez cashoutu.

Člověk, který tedy veřejně cashoutuje své Kamikadze tikety, je v očích skutečně ziskového sázkaře hlupák. Jakmile je tiket jednou podaný, nemělo by se na něj sahat - částka na cashoutu se přizpůsobuje aktuálním kurzům, takže výběrem si nikdo ničím nepomůže.

Cash out u Kamikadze tiketů a 7777 tiketů je z pohledu profesionálního sázkaře naprostý nesmysl a jasný znak nepoctivých sázkových poradenství.

Nízké kurzy - více tipů na tiketu

Spousta Kamikadze tiketů od nepoctivých tipařů bude obsahovat také velmi nízké kurzy a hodně sázek namísto toho, aby obsahovaly jenom pár odvážnějších tipů. Je to způsobeno psychologickým tlakem na podvodníky - tito hlupáci si ve své hlouposti myslí, že když na tiket dají 10 tipů s kurzem 1,40, dostanou větší pravděpodobnost na výhru, než kdyby dali 3 tipy s kurzem 5,00.

Ve skutečnosti však platí, že čím více tipů na tiketu (a ještě bez hodnoty) na tiketu je, tím menší pravděpodobnost, že tiket vyjde. A naopak. Čím méně tipů na tiketu je (byť s vyšším kurzem bez hodnoty), tím větší pravděpodobnost, že vyjde.

Při sázce se zápornou hodnotou, kterou tyhle tikety do jednoho mají (protože je sestavují podvodníci), je vždycky lepší, když je na tiketu menší počet tipů než větší. Čím více tipů na tiketu bez hodnoty, tím větší celková záporná hodnota.

Zkrátka řečeno, kdyby podvodná sázková poradenství namísto těchto sáhodlouhých Kamikadze tiketů a milionu tipů vybrali jen dva zcela náhodné tipy s kurzem vyšším než 5,00, v konečném důsledku by to dopadlo mnohem lépe. V delším časovém období byste prohrávali méně často a měli celkově menší ztrátu.

Další rady

Měli byste si uvědomit, že v době moderních technologií včetně AI není žádný problém tiket upravit (zfalšovat). Toto je případ i mnoha známých sázkových poradenství, kdy byla kauza, že tipař ukazoval Kamikadze tikety podané za tisíc korun, ale Tipsport nakonec potvrdil, že tikety byly podané pouze za 3 koruny a tipař si zbytek upravil v grafickém editoru.

Vždy mějte na paměti, že sázkoví podvodníci se neštítí vůbec ničeho. Budou vám hrát na city a hlavně vám bezostyšně lhát jenom aby z vás vylákali peníze.

Kupte si raději lístek do loterie

Kamikadze tikety jsou pouze o štěstí, nikoliv o schopnostech a dovednostech. Podvodníci vám sice budou tvrdit něco jiného, ale vy se nenechte. Vsadit si tiket s kurzem 10+, 20+ nebo dokonce 50+ je proti všem zásadám ziskového sázkaře. Takový tiket je pouze o náhodě. A tím se dostáváme k samotnému závěru - pokud už chcete poškádlit své štěstí, raději si vsaďte do loterie. Vyjde vás to levněji a budete mít šanci na trefení skutečně život měnící výhry. S Kamikadze tikety určitě nezbohatnete.